Qershor 2021

Ky muaj filloi me veprimtarinë e ngjitjes së majës së Çikës (2045 m). Nata e datës 5 kaloi e këndshme në mjediset e Resort Hamiti dhe tendat e ngritura shoqëruan ato pak tenda të vizitorëve të tjerë në këtë Resort

Maj 2021

Ky muaj ishte shumë i pasur me veprimtari. Fotot e para na erdhën nga Olsi dhe Klevisa. Ato pasqyrojnë veprimtarinë e tyre në zonën e Përmetit, prej ku na erdhën pamjet e një ujëvare të padëgjuar më parë nga ne.

Prill 2021

Pandemia na ka “shkoqur”. Flori dhe Detjoni shpallen “kampionë” për daljet në natyrë për këtë muaj. Urojmë që muaji pasardhës të “thyejë” frymën pandemike dhe të na mbledhë sa më shumë anëtarë në veprimtari të përbashkëta. Sa më poshtë janë

Mars 2021

Pandemia Covid-19 jo vetëm që na ka imponuar distancë sociale, por edhe “distancë veprimtarish”. Fotot e para të daljeve në natyrë për këtë muaj na i dërgoi nga Liguria, Anduela Në këtë fillim muaji edhe Detjoni me Florianin na sollën