Dhjetor 2020

Pandemia e gripit Covid-19 ende po na kufizon lëvizjet në grup. Por sikundër që për çdo muaj edhe gjatë dhjetorit nuk kanë munguar daljet në natyrë nga anëtarët tanë individualisht ose në grupime të vogla anëtarësh. Një sërë fotosh ilustrojnë

Nentor 2020

Gjatë muajit nëntor SHBA Tirana ka qenë “e mbyllur”. Gripi Covid-19 na detyroi të tërhiqemi përkohësisht nga veprimtaritë që organizojmë. Por disa anëtarë nga shoqata kanë gjetur mundësi që individualisht ose me grupime të vogla të shijojnë fundjavët në natyrë.

Tetor 2020

Të pastrojmë Valbonën! Lugina e Valbonës është një nga luginat më të bukura dhe më e frekuentuara nga turistët në Shqipëri. Si pasojë e vizitorëve të shumtë, fatkeqësisht, ka edhe nga ata që plerat i hedhin kudo edhe pse në

Shtator 2020

Data 9 U nda nga jeta Profesor Doktor Zenel Kokomiri, vjeç 83. Zeneli, me profesion mjek stomatolog, u përfshi në lëvizjen alpinistike në fund të viteve ’50 të shekullit të kaluar. Si alpinist ishte modest. Me aparatin fotografik, ish anëtar