Tetor 2020

Të pastrojmë Valbonën! Lugina e Valbonës është një nga luginat më të bukura dhe më e frekuentuara nga turistët në Shqipëri. Si pasojë e vizitorëve të shumtë, fatkeqësisht, ka edhe nga ata që plerat i hedhin kudo edhe pse në

Shtator 2020

Data 9 U nda nga jeta Profesor Doktor Zenel Kokomiri, vjeç 83. Zeneli, me profesion mjek stomatolog, u përfshi në lëvizjen alpinistike në fund të viteve ’50 të shekullit të kaluar. Si alpinist ishte modest. Me aparatin fotografik, ish anëtar

Gusht 2020

Jezera Më së fundi në fundjavën e datave 15 dhe 16 moti u “miqësua” me ne. Kampuam në zall të lumit të Valbonës, aty ku fillon bjeshka e Ziçit. Covid 19 është ende rrotull dhe kjo bëri që ne të

Korrik 2020

Në datat 4 dhe 5 organizuam ngjitjen e malit të Papadhjasë mbi fshatin Kuç si dhe kalimin e ditës së diel në plazhin e Borshit. Udhëtimi nga Vlora për në Kuç ishte relativisht i shpejtë sepse deri në Gjorm rruga