Kronika

bledi_kalendari (4)

Dhjetor 2021

Datë 8 dhjetor. Shoqata Bjeshkatarë dhe Alpinistë Tirana përkujtoi më 8 dhjetor themelimin e saj 9 vite më parë. Veteranë alpinistë të viteve 60, 70 dhe 80 nderuan me praninë e tyre. Nga të pranishmit, anëtarë të shoqatës, u pajisën

bledi_kalendari (3)

Nëntor 2021

7 nëntor. Të nisur herët nga Tirana udhëtuam drejt fshatit Funar, që shtrihet si një ballkon gjigand mbi qytetin e Elbasanit. Me ndihmën e udhërrëfyesit Mollagjeças , Nerdit, morëm rrugën drejt synimit tonë. Makinat i parkuam në pllajat e bukura

bledi_kalendari (2)

Tetor 2021

Gramoz. Më 3 tetor anëtarë të shoqatës sonë ngjitën majën e Gramozit 2523 m së bashku me alpinistë nga ekipi i Beratit. Kjo ngjitje është në kuadër të nismës “Mbi 2500” e cila synon pushtimin e të gjithë majave mbi

bledi_kalendari (1)

Shtator 2021

Kronika shtator 2021 11 shtator. Nga Leonidha na vjen një lajm i mirë: rruga automobilistike për në fshatin Nikolicë është asfaltuar. Është lajm i mirë sepse qasja për ngjitjen e majës më veriore në kreshtën e malit Gramoz bëhet pikërisht