Gusht 2023

13 Gusht Gramoz Leonidha Fuqi me veprimtaritë që organizon me nxënësit e tij gjimnazistë si dhe dhe shokë të tij në Korçë ka krijuar një “filiale” të shoqatës sonë atje. Në datën 13 ata organizuan ngjitje në malin e Gramozit

Korrik 2023

Data 8 Ngjitja e malit Musalla ishte pjesë e programit të shoqatës dhe për arsye që lidhen me itenerarin e udhëtimit të pjesëmarrësve arritja në destinacion u bë në dy drejtime: Tiranë-Kosovë-Maqedoni e Veriut-Bullgari (Morena Tërnova, Detjon Skëndaj, Elidiana Shehu,

Qershor 2023

Ky muaj pati mot të paqëndrueshëm, sidomos gjatë fundjavëve. Kjo situatë bëri që gjatë muajit grupe të vogla të anëtarëve tanë lanë ngjitjet e planifikuara dhe synuan maja në hapësira të territorit të vendit tonë ku moti ishte me dritare

Maj 2023

6 dhe 7 Maj. Mali i Nëmërçkës, Maja e Papingut (2.485 m). Morën pjesë: Armand Bakalli, Dion Biça, Leonidha dhe Sandër Fuqi, Johan Pambuku, Fiadel Veizi, Martin Mitace, Artan Kotro, Skerdian Tefa, Erik Roshi, Endri Malo, Elton Xhafa, Drivalb Ponde,