Dhjetor 2023

Ja dhjetori 2023 nëpërmjet fotografive Ky muaj u karakterizua nga disa veprimtari në grupe të vogla. Po i sjellim këto veprimtari me foto sipas zonave ku u zhvilluan: Në Malin me Gropa Në malin e Qorres (Llogora) Në Fortesën e

Nentor 2023

Lek Gjeçi nuk na priti ! Të dielën, me datë 19 nëntor, u nisëm herët si gjithnjë nga Tirana, për të mbërritur rreth orës 7:30 në fshatin Ducaj të Malësisë së Madhe, në Luginën e Bogës. Pasi thirrëm e kërkuam më

Tetor 2023

Data 01 Maja Alisë, 2417 m. Pjesëmarrësit: Detjon Skëndaj, Florjan Sini, Morena Tërvoli. Nisja nga Tirana dt 1 ora 05:00. Në orën 08:40 filloi ngjitja: Kroi Shtrazës – Qafë Pejë – Gropat e Bukura – Qafa Ali Popllukë (Qafa e

Shtator 2023

Dt 9 dhe 10. Gjeravica Pjesëmarrësit: Elton Xhafa, Kaltra Shakaj, Adnan Shakaj, Adela Musaku, Dorina Mosku, Luan Xhoxhaj, Florjan Sini, Detjon Skëndaj, Skerdis Petrela, Elidiana Shehu, Leonidha Fuqi, Tomor Ganellari, Vladimir Cfarku, Marinela Laraku, Aleksandër Fuqi, Nebiu Ganellari, Ekrem Spahia,