Qershor 2024

Qershor 24 Në datat 8 dhe 9 qershor tetë anëtarë të shoqatës, me nisje nga Thethi, u ngjitën në majën e Kakisë, “pullazi” i Currajve, me lartësi 2.359 m. Pjesëmarrës në ngjitje ishin: Elidjana Shehu, Shpëtim Goga, Drini Teta, Augusto

Maj 2024

Kronika Maj 24 Muaji Maj hyri me votimin për kryetar të Këshillit Teknik të Shoqatës. Anëtarët e zgjedhur për këtë Këshill ishin: Skerdian Tefa, Dorina Mosku, Dion Biça, Florjan Sini, Loren Rroço. Ky Këshill zgjodhi Kryetar z. Florjan Sini. I

Prill 2024

Data 5 Fation Plaku, si një “ujk” i vetmuar u ngjit në majën e malit të Deshatit (Maja Velivar 2373 m). Itenerarin e ngjitjes e zgjodhi me nisjen e marshimit nga fshati Ilnicë. Ai na dhuroi fotot më të bukura

Mars 2024

Datë 3 Detjon Skëndaj dhe Florisan Sini, duke patur si guidë botimin Climbing Guidebook Tirana, përsëri organizuan stërvitje në zonën e shkëmbejve të Krrabës. Datë 6 Në mbledhje, që ishte lajmëruar, u vendos që Komisioni Teknik i SHBAT të riorganizohet.