Tetor 2023

Data 01 Maja Alisë, 2417 m. Pjesëmarrësit: Detjon Skëndaj, Florjan Sini, Morena Tërvoli. Nisja nga Tirana dt 1 ora 05:00. Në orën 08:40 filloi ngjitja: Kroi Shtrazës – Qafë Pejë – Gropat e Bukura – Qafa Ali Popllukë (Qafa e

Shtator 2023

Dt 9 dhe 10. Gjeravica Pjesëmarrësit: Elton Xhafa, Kaltra Shakaj, Adnan Shakaj, Adela Musaku, Dorina Mosku, Luan Xhoxhaj, Florjan Sini, Detjon Skëndaj, Skerdis Petrela, Elidiana Shehu, Leonidha Fuqi, Tomor Ganellari, Vladimir Cfarku, Marinela Laraku, Aleksandër Fuqi, Nebiu Ganellari, Ekrem Spahia,

Gusht 2023

13 Gusht Gramoz Leonidha Fuqi me veprimtaritë që organizon me nxënësit e tij gjimnazistë si dhe dhe shokë të tij në Korçë ka krijuar një “filiale” të shoqatës sonë atje. Në datën 13 ata organizuan ngjitje në malin e Gramozit

Korrik 2023

Data 8 Ngjitja e malit Musalla ishte pjesë e programit të shoqatës dhe për arsye që lidhen me itenerarin e udhëtimit të pjesëmarrësve arritja në destinacion u bë në dy drejtime: Tiranë-Kosovë-Maqedoni e Veriut-Bullgari (Morena Tërnova, Detjon Skëndaj, Elidiana Shehu,