Korrik 2020

Në datat 4 dhe 5 organizuam ngjitjen e malit të Papadhjasë mbi fshatin Kuç si dhe kalimin e ditës së diel në plazhin e Borshit. Udhëtimi nga Vlora për në Kuç ishte relativisht i shpejtë sepse deri në Gjorm rruga

Qershor 2020

Kufizimet si masa për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19 vazhduan. Prandaj dhe muaji filloi me dalje sporadike në natyrë nga anëtarë të shoqatës me të afërmit e tyre. Nga këto veprimtari morëm fotografi interesante si: Nga Ismaili Foto e

Maj 2020

Edhe këtë muaj jetuam përsëri të karantinuar. Përsëri, më e shumta e kohës, me pamundësi për të lëvizur me makinë në ditët e fundjavës. Por disa nga anëtarët tanë gjetën shteg dhe dolën në natyrë. Prej tyre morrëm fotografi të

Prill 2020

Këtë muaj përjetuam 30 ditë të plota të vetë karantinuar. E shijuam natyrën më së shumti nëpërmjet fotografive që këmbyem. Më 1 prill lartësitë e vendit tonë u zbardhën nga bora. Ne në Tiranë e pamë borën ne malin e