Prill 2024

Data 5

Fation Plaku, si një “ujk” i vetmuar u ngjit në majën e malit të Deshatit (Maja Velivar 2373 m). Itenerarin e ngjitjes e zgjodhi me nisjen e marshimit nga fshati Ilnicë.

1-2

Ai na dhuroi fotot më të bukura të udhëtimit të tij.

3-4

 

Data 7 dhe 8

Tek Resorti Hamiti në malin e Llogarasë u takuan Nebi Ganellari, Leonidha fuqi, Vangjel Nemce, Tomor Ganellari, Sabndër Fuqi dhe Aleksandër Bojaxhi. Grupi kaloi një natë të këndshme në këtë resort.

5-6

Të nesërmen u synua maja e Çikës (2.045 m) dhe fotot ilustrojnë segmente të kësaj veprimtarie.

7-8

 

Data8

Dion Bica, Detjon Skëndaj dhe Florian Sini organizuan ngjitje stërvitore në shkëmbejtë e shënuar të malësisë së Krrabës.

9-10

11-12