Shkurt 2022

4 shkurt. Nga Valbona, Keli ka shkrehur një foto të malit të Rrogamit dhe majës së Jezerës (djathtas). Keli na dërgon hera-herës këtë foto në stinë të ndryshme sepse ai e di që në kartën tonë të anëtarësisë ky mal

Janar 2022

Gzue Motmotin e Ri!  Analizë e veprimtarive të SHBAT, Viti 2021 Viti 2021 na gjeti përsëri në mesin e pandemisë shkaktuar nga COVID-19. Megjithatë brënda mundësive shëndetësore si dhe duke respektuar protokollet e sigurisë Shoqata Bjeshkatarë dhe Alpinistë Tirana ka

Dhjetor 2021

Datë 8 dhjetor. Shoqata Bjeshkatarë dhe Alpinistë Tirana përkujtoi më 8 dhjetor themelimin e saj 9 vite më parë. Veteranë alpinistë të viteve 60, 70 dhe 80 nderuan me praninë e tyre. Nga të pranishmit, anëtarë të shoqatës, u pajisën

Nëntor 2021

7 nëntor. Të nisur herët nga Tirana udhëtuam drejt fshatit Funar, që shtrihet si një ballkon gjigand mbi qytetin e Elbasanit. Me ndihmën e udhërrëfyesit Mollagjeças , Nerdit, morëm rrugën drejt synimit tonë. Makinat i parkuam në pllajat e bukura