Kronika

bledi_kalendari (24)

Gusht 2023

13 Gusht Gramoz Leonidha Fuqi me veprimtaritë që organizon me nxënësit e tij gjimnazistë si dhe dhe shokë të tij në Korçë ka krijuar një “filiale” të shoqatës sonë atje. Në datën 13 ata organizuan ngjitje në malin e Gramozit

bledi_kalendari (23)

Korrik 2023

Data 8 Ngjitja e malit Musalla ishte pjesë e programit të shoqatës dhe për arsye që lidhen me itenerarin e udhëtimit të pjesëmarrësve arritja në destinacion u bë në dy drejtime: Tiranë-Kosovë-Maqedoni e Veriut-Bullgari (Morena Tërnova, Detjon Skëndaj, Elidiana Shehu,

bledi_kalendari (22)

Qershor 2023

Ky muaj pati mot të paqëndrueshëm, sidomos gjatë fundjavëve. Kjo situatë bëri që gjatë muajit grupe të vogla të anëtarëve tanë lanë ngjitjet e planifikuara dhe synuan maja në hapësira të territorit të vendit tonë ku moti ishte me dritare

bledi_kalendari (21)

Maj 2023

6 dhe 7 Maj. Mali i Nëmërçkës, Maja e Papingut (2.485 m). Morën pjesë: Armand Bakalli, Dion Biça, Leonidha dhe Sandër Fuqi, Johan Pambuku, Fiadel Veizi, Martin Mitace, Artan Kotro, Skerdian Tefa, Erik Roshi, Endri Malo, Elton Xhafa, Drivalb Ponde,