Dhjetor 2022

Në datën 3 një dritare me mot të mirë bëri që të lindë nisma për ngjitje në majën e Golikut, 1.722 m e lartë, në luginën e Lumit të Vlorës. Elidiana, Skerdi P, Detjoni dhe Flori u nisën herët nga

Nëntor 2022

Datë 8 Tre anëtarë të shoqatës sonë udhëtuan për të parë liqenet e Lurës. Deri në Rreshen punët u shkuan mbarë, sepse udhëtimi ishte nëpër rrugë të asfaltuar. Më tej zhvlerësimi i rrugës ishte i paparë. Veçanërisht rruga nga fshati

Tetor 2022

Në datën 2, pas një moti të zgjatur me shira, koha e kthjellët i mundësoi alpinistët e shoqatës sonë si dhe alpinistë nga qyteti i Gjilanit t’i drejtohen maleve. Synimi i tyre u bë ngjitja në majën e Gjallicës 2.485m,

Shtator 2022

FTESË Drejtuar : Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile Ministrisë Arsimit dhe Sportit Ministrisë Turizmit dhe Mjedisit Fondit Shqiptar të Zhvillimit Drejtorisë Zonave të Mbrojtura ( Parku Kombëtar i Valbonës) Bashkia Bajram Curri; Njësia Administrative Valbonë. Drejtoria Vendore e Policisë, Kukës