Kronika

bledi_kalendari (30)

Shkurt 2024

Maja e Alisë, “tortë” alpinistike, 4 shkurt 2024 Me një pjesë të anëtarëve të shoqatës, të cilët nuk patën mundësinë t’i bashkangjiteshin grupit të 28 janarit për ngjitjen e majës së Alisë, vendosëm të provonim sërish ngjitjen e kësaj maje

bledi_kalendari (29)

Janar 2024

Data 1 janar Ndonëse moti ishte mjaft i trishtë dhe mali i Dajtit nga Tirana dukej i mbuluar me re mbi lartësinë 1000 metra, një treshe nuk e prishi traditën e “Tretjes së gjelit të detit” dhe na përshëndeti nga

bledi_kalendari (28)

Dhjetor 2023

Ja dhjetori 2023 nëpërmjet fotografive Ky muaj u karakterizua nga disa veprimtari në grupe të vogla. Po i sjellim këto veprimtari me foto sipas zonave ku u zhvilluan: Në Malin me Gropa Në malin e Qorres (Llogora) Në Fortesën e

bledi_kalendari (27)

Nentor 2023

Lek Gjeçi nuk na priti ! Të dielën, me datë 19 nëntor, u nisëm herët si gjithnjë nga Tirana, për të mbërritur rreth orës 7:30 në fshatin Ducaj të Malësisë së Madhe, në Luginën e Bogës. Pasi thirrëm e kërkuam më